Waarom ik mij met Scientology associeer?

Toen ik een paar dagen geleden een bericht op Facebook plaatste over wat er is gebeurt in Oss was ik een beetje te direct. Het is altijd mijn overtuiging geweest dat een oorzaak onderzocht moet worden, niet het gevolg.

Wat is er gebeurt op die bewuste dag? Waarom remde de fiets niet? Waarom hielden de spoorbomen de fiets niet tegen? Waarom reed de fiets niet door toen de trein aan kwam rijden?

Mijn doel was een gesprek op gang te brengen, dat is deels gelukt. Ik ben in gesprek gegaan met Nikki en heb reacties ontvangen van mijn familie. Voor iedereen leg ik in deze blog graag uit wat ik uit Scientology haal en welke waarheden uit de media in mijn ervaring anders zijn.

Wat haal ik uit Scientology?

Ik zit in het financiële werkveld. Mijn doel is zelfredzaamheid te bevorderen en mensen niet langer afhankelijk te laten zijn van wat de overheid doet en wil. Daarover schrijf ik op mijn blog en website AlexandervanDijl.nl.

Scientology heeft mij de tools gegeven om financiële voorspoed te voorspellen. De grafieken die ik nu maak laten zien hoeveel geld er iedere dag binnenkomt vanuit een van mijn andere websites. Sinds ik dit bij houd zie ik een stijgende lijn. Daarnaast weet ik nu welke stappen ik moet zetten om mijn team (momenteel 1 gastblogger) eerlijk te belonen voor haar werkzaamheden.

Zonder Scientology was de website een stille dood gestorven. Dankzij Scientology haal ik een stuk innerlijke rust. Kost dat 300.000 euro? Nou, nee! Dat is inderdaad wat de media schrijft, inclusief ook Wikipedia. De deuren van Wibautstraat 112 (het adres van Scientology in Nederland) staan gewoon open, ook als jij weer naar buiten wilt!

Wat vertelt de media over Scientology?

In de media staan verhalen over hoe Scientology mensen voor tonnen in de schulden drukt. En dat klopt. Net als dat het klopt voor de kerk, de moskee en zelfs de voetbalclub!

Toch heeft iedereen een vrije keus. Niemand moet betalen, iedereen mag betalen. Ik heb persoonlijk zo’n 300 euro uitgegeven aan de cursussen die ik heb gevolgd en heb deze binnen een maand ruimschoots terugverdient. Mijn relatie is er ook op vooruit gegaan!

Scientology kan zeker geld kosten, net als dat een nieuwe mobiele telefoon veel geld kan kosten en dat mensen bizar veel geld lenen voor een huis of opleiding. De media is naar mijn mening bang voor Scientology omdat het zoveel goeds doet voor de mensheid.

Geniet van het leven!

Meer weten? Klik hier voor de video!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *