Mijn verhaal in “To be what you want to be”

Het leven gaat door! Daarom blijf ik ook iedere dag leren. Leren over de onzekerheden die ik had. Leren over waarom ik sommige onzekerheden nog altijd heb. Leren over krijgen wat ik wil en leren over anderen. In “To be what you want to be” van Arianda Schepens deel ik mijn verhaal samen met 18 andere auteurs.

Mijn doel voor de bijdrage in dit boek is inspiratie. Ik hoop (en verwacht) dat mensen die mijn verhaal lezen anderen beter gaan begrijpen. Mijn doel is uiteindelijk een grotere doelgroep te bereiken en onzekere mannen te helpen naar meer zekerheid.

Helaas kom ik continu mensen tegen die met kleine verbeteringen veel meer resultaat kunnen bereiken. Het eenvoudige voorbeeld van een man die maar blijft WhatsAppen om de aandacht van een vrouw te krijgen.

Tijdens de boekpresentatie ontmoete ik een actrice. Een aantrekkelijke vrouw die ik tijdens mijn onzekere jaren niet had durven aanspreken. Zij was interviews aan het afnemen over het boek en de persoonlijke verhalen.

Voorheen had ik haar na het interview niet meer gesproken en als ik al een telefoonnummer had weten te krijgen had ik waarschijnlijk tientallen SMS- of WhatsApp berichten gestuurd. Uiteindelijk was dat ook de oorzaak waardoor ik nooit de juiste vrouw heb ontmoet, tot dat ik iets ging veranderen.

Van “Pornhub was mijn beste vriend” tot een droomrelatie!

De titel van mijn hoofdstuk in het boek is “Pornhub was mijn beste vriend”. Dat klopte ook. Pornhub was voor mij de enige plek waar ik terecht kon en waar vrouwen mij begrepen.

Inmiddels weet ik beter en weet ik ook hoe ik de aandacht van een vrouw moet krijgen. Een compliment, vraag over iets wat met haar te maken heeft, haar betrekken in een gesprek, het hoeft maar iets heel kleins te zijn.

In het geval van het interview had de actrice aan bijzondere rol. Ik stelde de vraag hoe zij een de rol was gekomen (uit oprechte interesse) en het verhaal barsten los.

Wil jij ook van Pornhub naar een droomrelatie? Plan gerust een afspraak met mij in. Ik help jou graag verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *