Vrouwen versieren? Overdag is makkelijker dan ’s avonds!

Op mijn 31e leerde ik de technieken van “Daygame” en las ik “The Game”. Na flink wat dagen (alleen) oefenen, video’s kijken, DVDs kijken en heel veel lezen veranderde mijn leven.

Relaties met vrouwen kwamen op gang omdat vrouwen het initiatief namen. Alle tijd en aandacht ging naar die ene vrouw, vriendengroepen vielen weg en uiteindelijk ging de relatie ook over.

De grote fout? Haar te veel macht geven!

Om vrouwen te versieren is het essentieel om een plan te hebben. Zorg dat je haar meeneemt naar meerdere plekken. Bijvoorbeeld de bar, een park en een Starbucks. Hoe meer plekken je haar mee naartoe kunt nemen, hoe makkelijker jij haar mee kunt nemen naar jouw slaapkamer!

DEen paar jaar geleden kwam ik Deidrea tegen uit Texas. Ik zag haar lopen rond middernacht vlakbij Amsterdam Centraal. Na een kort praatje nam ik haar mee naar een luxe bar met mooi uitzicht. Daarna naar een goedkopere bar om een drankje te doen. Toen een parkje (tegen die tijd liepen wij hand in hand). Gezoend op een bankje (30 minuten na de eerste ontmoeting). De volgende avond zat ze bij mij op de bank, thuis in Utrecht.

Plagen, lol maken, leuke dingen doen en haar continu uitdagen. Zo versier jij snel een vrouw!

Wil jij snel een vrouw versieren? Klik hier om een GRATIS intake te plannen door een paar eenvoudige vragen te beantwoorden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *