Van onzeker naar vrouwenversierder

In deze blog schrijf ik over mijn leven en vertel ik hoe mijn leven op mijn 31e veranderde. Tot die tijd heb ik wel wat relaties gehad, maar alleen vrouwen die naar mij toe kwamen.

Mijn langste relatie was 2 jaar, vrouwen gingen vreemd met andere mannen en ik deed er helemaal niets aan. Mijn laatste serieuze relatie was een serie van ruzies waar ik in bleef omdat ik dacht dat het de manier was waarop relaties werkte.

Wat gebeurde er op mijn 31e?

Na de relatie die bestond uit ruzies besloot ik dingen anders te gaan doen. Ik maakte 2 grote beslissingen:

1: Goed worden met vrouwen!Het zou voor mij eenvoudig gaan worden om vrouwen op straat aan te spreken en iedere dag telefoonnummers toevoegen en daten zoveel als ik wilde!

2: Mijzelf beter leren kennen! De basis van het probleem zat in een stuk onzekerheid. Het was voor mij essentieel om te ontdekken wat IK wil, zodat ik dat ook duidelijk kan uitspreken in mijn volgende relatie.

Met die grote beslissingen besloot ik ook dat ik ging stoppen met het drinken van alcohol, een marathon ging lopen en absoluut geen porno meer ging kijken.

Alles heeft met discipline te maken. stoppen met alcohol, een kwestie van andere drankjes leren waarderen. Zelfs nu (2 1/2 jaar later) drink ik nog hooguit 1 of 2 biertjes per maand!

Trainen voor de marathon een kwestie van vrijwel iedere dag hardlopen. Inmiddels heb ik mijn 3e marathon gelopen.

Mijn belangrijkste lessen

Dagelijks bekeek ik video’s van dating coaches te kijken. Van Daygame Blueprint tot de video’s van Mystery. Ik las The Game en ik ging de deur uit!

Ik ging mij stap voor stap verder ontwikkelen. Het begon met het aanspreken van vrouwen die ik enorm aantrekkelijk vond en gewoon gedag zeggen, later ging ik kijken of ik een gesprek op gang kon krijgen, telefoonnummers krijgen, daten, enzovoort.

De belangrijkste les die ik leerde: Het maakt niet uit hoe je eruit ziet, of je stottert, een bril draagt, lelijk bent, iedereen kan de mooiste vrouwen krijgen!

Ik heb nog altijd geweldig contact met een aantal van de vrouwen die ik op straat heb aangesproken, dezelfde avond mee naar huis nam en het heel gezellig mee heb gehad.

Wat kun jij hiervan leren?

Wat ik in 2 1/2 jaar leerde heb ik gedaan met video’s, cursussen, dagen met dating coaches rondhangen en heel veel frustratie. Als lezer van deze blog geef ik jou de kans om in 2 1/2e week hetzelfde te bereiken als wat ik in 2 1/2 jaar heb bereikt!

Jij krijgt een stappenplan om te doorlopen. Jij gaat de deur uit en vrouwen ontmoeten en jij gaat binnen 2 1/2e week meer telefoonnummers krijgen dan ooit tevoren.

Het stappenplan is opgebroken in 3 weekenden waar wij gezamenlijk de deur uit gaan. De eerste dag van het eerste weekend gaan wij in een openbare plek theorie doornemen. Jij gaat direct ervaren hoe ik vrouwen aanspreek en met mensen praat, jij gaat zien hoe ik telefoonnummers krijg en leert van de dingen die ik doe.

De tweede dag van het eerste weekend ga jij de theorie toepassen. Jij gaat samen met mij de straat op en vrouwen aanspreken. Het begint met gedag zeggen en zal voor het einde van de dag jouw eerste telefoonnummer zijn die jij kunt bellen om af te spreken. De meeste mannen die met mij dit stappenplan volgen hebben na het eerste weekend al de eerste afspraak!

Gedurende de eerste week ga jij wat jij hebt geleerd ook zelf toepassen. Jij krijgt mijn telefoonnummer en emailadres, waarop ik de hele week bereikbaar ben voor vragen.

De eerste dag van het tweede weekend gaan wij evalueren hoe de eerste week ging. Ik nodig de vrouwen uit die ik die week heb ontmoet om hun reacties te geven en jij gaat merken hoe leuk vrouwen deze aanpak vinden. Jij gaat nog minimaal 3 telefoonnummers krijgen en beseffen dat jij kunt daten wanneer jij wil met de vrouw die jij wil, zonder Tinder, Happn, Lexa of wat voor dating app dan ook!

De tweede dag van het tweede weekend gaan wij opnieuw de straat op en gaat alles wat jij hebt geleerd volledig eigen worden. Jij gaat mooiere vrouwen zien, jij gaat beseffen dat de mooiste vrouwen vaak ook de meest onzekere vrouwen zijn en dat heel veel mooie vrouwen single zijn!

Het derde weekend is voor vragen, oefeningen, fine-tunen en om te blijven leren.

Wil jij 3 weekenden met mij op stap? Van 10:00 ’s morgens tot 18:00 ’s middags (winkelopeningstijden zijn de beste tijden om vrouwen te ontmoeten)? Wil jij binnen 3 weken leren om heel erg goed te worden met vrouwen?

Stuur een email naar dating@ikbenalex.nl of bel 06 45 430 985.

De kosten? 997 euro voor 3 weekenden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *