De kracht van een relatie: Blijf jezelf!

Als ik terug kijk naar alle relaties die ik heb gehad ben ik bezig geweest om “haar” blij te maken. Dat ik volledig aan mijzelf voorbij liep besefte ik gister toen mijn vriendin mij vroeg om naar een feestje te komen waar zij al aanwezig was.

Hoewel ik er geen zin in had pakte ik mijn tas en liep ik richting de voordeur. Het was op dat moment dat ik besefte dat ik iets ging doen waar ik geen zin in had. Ik liep terug naar mijn bureau en stuurde haar een SMS met “ik blijf thuis”. Haar reactie zal je verbazen!

Hoewel ik wel zin had om even de deur uit te gaan besloot ik een paar uur later om haar op te gaan halen. Rond 20:30 stuurde Nikki mij een SMS met “Ik kom zo naar huis” en ik stapte op de fiets om haar in Den Haag op te gaan halen. Het “Weeekend Vrij” abonnement was al ingegaan.

Rond 21:30 zat ik aan een tafel bij Starbucks op Den Haag Centraal en kreeg ik de SMS dat Nikki in de tram zat. Omdat ik wist hoe laat de tram vertrokken was kon ik haar opwachten op het perron.

Om weer even terug te gaan naar het begin, de reactie op de “ik blijf thuis” SMS was enkel positief. Als man moet je echt bij jezelf blijven! Uiteindelijk waarderen vrouwen dat veel meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *