Ontmoet de perfecte vrouw!

Heb jij nu hulp nodig om over een erotiek-, 0906- of seksverslaving heen te komen? Heb jij problemen met eenzaamheid? Wil jij makkelijker met mensen in contact komen? Ik weet hoe het voelt en help jou graag!

Het traject werkt als volgt:

Stap 1: Intakegesprek om tot de kern te komen. Tijdens deze intake help ik jou aan tips om op jouw manier jouw droomvrouw te ontmoeten, versieren en verleiden.

Stap 2: Het selecteren van het coachingstraject wat het best bij jou past. Of het nu gaat om online dating, overdag aantrekkelijke vrouwen ontmoeten of

Stap 3: Na afloop van ieder traject gaan wij verder met een evaluatie. Hierin bekijken wij of jij minimaal hebt gekregen wat jij nodig had. Ik werk met een 100% niet tevreden geld terug garantie op ieder onderdeel van het traject.

Coachingstrajecten:

Online: Voor het online pakket adviseren wij de GRATIS website Paiq.nl. Jij kunt daar natuurlijk alles zelf gaan doen, maar als jij een steuntje in de rug kunt gebruiken kan dat door onze Paiq coaching te gebruiken.

Voor 198 euro per maand mag jij 10 gesprekken naar mij doorsturen. Ik neem de gesprekken volledig door en vertel jou wat jij kunt doen om gesprekken makkelijker tot een date te laten komen.

Heb jij gebruikgemaakt van het intakegesprek? Dan betaal jij slechts 99 euro per maand.

Veelal komt het neer op iets brutaler zijn. Niet te veel meepraten met de vrouw maar juist een beetje tegen haar ingaan. Je krijgt nooit iedere vrouw, maar kunt het zeker beter doen!

Besluit jij van online coaching naar offline coaching te gaan, dan krijg jij alle 50 euro korting voor iedere maand dat jij het online traject hebt afgenomen.

Offline (met date garantie): De offline mogelijkheden zijn een stuk uitgebreider. Afhankelijk van jouw situatie kan jij gebruikmaken van 1 dag 1-op-1 coaching om te leren hoe jij op vrouwen af kunt stappen, het juiste compliment geeft en aan een telefoonnummer komt. Een complete dag (10:00 – 20:00) 1-op-1 coaching in een stad (binnen Nederland) naar keuze kost 1998 euro, inclusief lunch en diner. De kosten van jouw eventuele date zijn voor eigen rekening.

Heb jij gebruik gemaakt van het intakegesprek? Dan betaal jij slechts 999 euro!

Jij komt te weten hoe jij het principe “instant date” toe kunt passen en hoe jij gebruikmaakt van verschillende locaties om een zoen natuurlijk te kunnen laten aanvoelen.

Tijdens deze dag wordt jij uitgerust met een microfoon zodat wij achteraf de gesprekken kunnen analyseren. Met de analyses weten wij heel snel hoe jij een volgende date (nog) succesvoller kunt laten verlopen.

Wil jij jouw vervolgdate ook laten analyseren? Laat het gerust weten. Afhankelijk van het soort date zijn daar zeker mogelijkheden voor!

Combinatie: Het complete pakket! Eerst online wat zekerheid opbouwen en dan de straat op! Voor 2468 euro krijg jij onbeperkt Paiq.nl coaching, net zolang tot dat jij een date hebt! Jij gaat vanuit dit pakket zo ontzettend zeker worden van jezelf dat jij het offline deel mogelijk niet eens nodig hebt.

Mocht jij echter wel het online pakket willen gebruiken, dat is natuurlijk gewoon inbegrepen. Net als de mogelijkheid om de opname apparatuur mee te nemen tijdens jouw dates.

Heb jij gebruikgemaakt van het intakegesprek? Dan betaal jij slechts 1234 euro.

Wil jij de mogelijkheden bespreken? Meld je dan aan via het intakeformulier of bel 030 655 1979.