Beter worden met vrouwen

Heb jij nu hulp nodig om over een erotiek-, 0906- of seksverslaving heen te komen? Heb jij problemen met eenzaamheid? Wil jij makkelijker met mensen in contact komen? Ik weet hoe het voelt en help jou graag!

Het traject werkt als volgt:

Stap 1: Intakegesprek van ruim 1 uur om tot de kern van het probleem te komen.

Stap 2: Coachingstraject selecteren.

Stap 3: Evaluatie.

Coachingstrajecten:

Online: Voor het online pakket adviseren wij de GRATIS website Paiq.nl. Jij kunt daar natuurlijk alles zelf gaan doen, maar als jij een steuntje in de rug kunt gebruiken kan dat door onze Paiq coaching te gebruiken.

Voor 97 euro per maand mag jij 10 gesprekken naar ons doorsturen. Wij nemen de gesprekken volledig door en vertellen jou wat jij kunt doen om gesprekken makkelijker tot een date te laten komen.

Veelal komt het neer op iets brutaler zijn. Niet te veel meepraten met de vrouw maar juist een beetje tegen haar ingaan. Je krijgt nooit iedere vrouw, maar kunt het zeker beter doen!

Besluit jij van online coaching naar offline coaching te gaan, dan krijg jij alle 50 euro korting voor iedere maand dat jij het online traject hebt afgenomen.

Offline (met date garantie): De offline mogelijkheden zijn een stuk uitgebreider. Afhankelijk van jouw situatie kan jij gebruikmaken van 1 dag 1-op-1 coaching om te leren hoe jij op vrouwen af kunt stappen, het juiste compliment geeft en aan een telefoonnummer komt. Een complete dag (10:00 – 20:00) 1-op-1 coaching in een stad (binnen Nederland) naar keuze kost 797 euro, inclusief lunch en diner. De kosten van jouw eventuele date zijn voor eigen rekening.

Jij komt te weten hoe jij het principe “instant date” toe kunt passen en hoe jij gebruikmaakt van verschillende locaties om een zoen natuurlijk te kunnen laten aanvoelen.

Tijdens deze dag wordt jij uitgerust met een microfoon zodat wij achteraf de gesprekken kunnen analyseren. Met de analyses weten wij heel snel hoe jij een volgende date (nog) succesvoller kunt laten verlopen.

Wil jij jouw vervolgdate ook laten analyseren? Dat kan! Voor 197 euro kan jij de draadloze microfoon en opnameapparatuur 2 dagen meekrijgen om uiteindelijk de complete date te kunnen bespreken.

Combinatie: Het complete pakket! Eerst online wat zekerheid opbouwen en dan de straat op! Voor 997 euro krijg jij onbeperkt Paiq.nl coaching, net zolang tot dat jij een date hebt! Jij gaat vanuit dit pakket zo ontzettend zeker worden van jezelf dat jij het offline deel mogelijk niet eens nodig hebt.

Mocht jij echter wel het online pakket willen gebruiken, dat is natuurlijk gewoon inbegrepen. Net als de mogelijkheid om de opname apparatuur mee te nemen tijdens jouw dates.

Wil jij de mogelijkheden bespreken? Meld je dan aan via het intakeformulier.