3 kleine veranderingen die mijn datingleven veranderde…

Dating blijft moeilijk. De verschillen tussen mannen en vrouwen, de romantische films die een totaal vertekend beeld geven en natuurlijk leren wij mannen niet meer wat je nu moet doen om die perfecte vrouw te krijgen.

Mijn leven is een paar jaar geleden heel erg veranderd. Zo ontmoete ik dagelijks bijzondere vrouwen, zat mijn telefoon vol met telefoonnummers en “sliep” ik regelmatig in een ander bed.

Inmiddels woon ik ruim een jaar samen met de vrouw van mijn dromen, in deze blog ga ik in op de 7 kleine veranderingen die mijn datingleven totaal veranderde.

1: Vrouwen houden van aandacht!

Er is geen vrouw op de wereld die ’s morgens opstaat met het idee “ik wil NIET door die prins op het witte paard worden veroverd”. Vrouwen kiezen kleding, make-up, schoenen, echt alles denken ze over na. Een klein complimentje kan dan ook heel er gaan. De eerste keer dat ik een onbekende vrouw een compliment gaf resulteerde het in een bijzondere date enkele weken later.

Gebruik woorden als “Jouw kledingstijl is…”, “Jij valt mij op omdat…” of “Wat heb jij een geweldige jurk aan”.

Stel jezelf daarna voor, een telefoonnummer is zo gekregen.

2: Vrouwen houden van een zelfverzekerde man!

Jij hoeft het echt niet altijd eens te zijn met een vrouw. Sterker nog, een sterke mening is iets wat vrouwen heel erg waarderen. Wil jij een vrouw meenemen naar een koffie tent, zeg dan: “Kom, we gaan ergens heen” of “Kom, we gaan koffie drinken”.

Woorden als “Zullen we…” of “Wat wil jij doen?” schrikken eerder af dan dat het jou een kans geeft om verder te gaan.

Onderweg naar de koffie tent is een mooi moment om haar telefoonnummer te krijgen.

3: Praat in commando’s, niet in vragen!

Een vrouw zit in de eerste interactie met jou in een soort bubbel. Dat komt omdat ze niet na hoeft te denken, en daar moet jij als man voor zorgen.

Je mag best vragen hoe het gaat, of waar ze de geweldige outfit vandaan heeft (voor een vrouw is nadenken over kleding al bijna niet nadenken). Zodra jij te veel vragen gaat stellen raakt een vrouw uit de bubbel en minder geïnteresseerd in jou.

Zinnen als “Jij lijkt mij iemand die…” of “Volgens mij ben jij best wel een…” doen wonderen voor iedere interactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *